Sven tunnistus 08.04.2020

2016 aasta kevadel olime perega Floridas, Orlandos, ühes mõnusas resort hotellis. Elu oli hea, kõik toimis nagu vaja. Käisime lastega Disneylandis. Kõik tundus nagu ameerika unistus, naljaga pooleks nagu elaksin paradiisis. Ühel päeval ujudes poistega basseinis kirjutas üks väikelennuk taevasse sõnad, mis said tähenduslikuks minu elus... "LOVE GOD"!
Olles saanud väiksena ema poolt kristliku kasvatuse jäin ma korraks mõtlema nendele sõnadele või siis pigem sellele, miks nad minu puhkuse ajal just nüüd siia kirjutatakse. Elu aga oli liiga kiire ja hea, et sellele mõelda!
Kahjuks ei teadnud ma sel hetkel, et ainult mõne aja pärast vaatan ma reanimatsioonis aparaati, kus näit 60/30 ja minu vererõhk langeb... Järgmisel hetkel ma võitlesin oma elu pärast. 42 minutit on mu elus olnud kriitilist aega. Mõni inimene arvab, et olin surnud, mõni, et koomas, mõni ütleb, et sellel hetkel ongi hapniku puudusest hallutsinatsioonid! Mu hea sõber pastor Erki aga ütleb, et mul lasti piiluda elu seda poolt, mida me siit maailmast ei näe. Jah, nii see oli... Ma mõistsin, et elu ei lõppe selle teekonnaga, vaid jätkub meie tehtud valikule vastavalt. Just siin ja selles elus, mitte kuskil mujal. Mulle anti uus võimalus valida, kuigi ma seda kohe esmatähtsaks ei pidanud, sattudes ka teist korda reanimatsiooni. Olles peaaegu oma tervise kaotanud mõistsin, et ON aeg teha valik - valida ELU mida pakub vaid JUMAL Jeesuse Kristuse ristil toodud lunastuse läbi.
Täna olen taastunud, saan perega nautida elu ka tänases raskes ajas ja mitte materiaalseid hüvesid, vaid seda, mille ma sain ja mida aastaid oma sees otsisin- see on nüüd minuga....Jumala rahu🙌
Kohe on Suur Reede ja Ülestõusmispüha, mis on küll ühest küljest kurb sündmus, kuid tänu sellele on võimalik valida ELU. Hea sõber, ära lase mööda seda kutset, mida meile pakutakse. Kui see kõik on õige, mida Jumala sõnas- Piiblis- kirjutatakse, siis tuleb meil suhe Jumalaga korda teha selles elus, et pärida igavene elu. Mõtle sellele, kas tead, mis võib juhtuda sinu elus kasvõi mõne kuu pärast või juhtub see juba 1 sekundi pärast ja siis võib olla hilja teha valikuid!
5. Moosese raamatu 30 peatüki 19 salm ütleb:
Ma kutsun täna tunnistajaiks teie vastu taeva ja maa: ma olen pannud su ette elu ja surma, õnnistuse ja needuse. Vali nüüd elu, et sina ja su sugu võiksite elada.

Comments are closed.