5 aastat Ülemiste Citys

See K13 lugu on nagu inimese lugu-sina mõtled, aga Jumal juhib. Ennekõike on sellest saanud kogukond ja kohtumispaik. Kogukond inimestest, kes tahavad kokku saada, sest tunnevad vajadust elus üleskerkivaid teemasid üksteisega jagada. Neid kohti ju palju pole, kus saame rääkida sellest, mis päriselt elus toimub ja mis korda läheb. Ilma hukkamõistu ja paikapanemiseta. Ja tunda teiste toetust.

Kuid K13 osaduskonna kese on Jeesuse Kristuse isikus. Muidu võiksid meie jutuajamised ja otsimised välja jõuda ükskõik kuhu, kui ei ole mõõdupuud ja toetuspunkti. Jah, paneme oma elu küsimused „Piibli peale“ ja Jumala ette. Lõppeks peame ju millestki lähtuma tõe ja vale üle otsustades, hea ja kurja võitlust oma elus kogedes. Miks siis mitte lähtuda 2000 aastat kristliku koguduse poolt läbiproovitud Jumala sõnast, Piiblist?! Selles on selgust ja loogikat nii maise elu küsimustele vastuseid otsides kui igaviku jaoks.

Aga K13 loos on palju sellist, mille kohta võime öelda, et Jumal on meie elu puudutanud ja muutnud. Tõsi, sellistes kogemustes on üleloomulikku väge ja jumalikku armastust. Ise ei suudaks ennast muuta, aga Jumal suudab. Sest andeks saades muutume. Tema annab jõu ja juhib oma Sõna, Piibli, kaudu elu ja suhteid parandama. Ning üksteise toetus sõpruse ja eestpalve näol on hindamatu. See taastab usu ja jõu elamiseks ning paremaks saamiseks. Inimese ja abikaasana, isa ja emana. Lõppeks on paremaks saanud inimene ka parem ettevõtte juht ja töötaja.

Kolmapäeva õhtuti koguneme Lõõtsa 6 oleva maja 2.korrusel VIP ruumis. Sööme ja jagame elus toimuvat, otsime vastuseid Jumala sõnast ja üksteise kogemustest, palvetame teineteise, Ülemiste ja Eesti eest. Meiega võib ühendust võtta ja ka ühineda igal kolmapäeval kell 18. K13 kogukond on avatud igaühele.

Comments are closed.