“Eluleping – üks aasta Jeesuse Kristusega!”

Ärimehena teab Sven, mis tähendab olla lepingupartner. Ja seepärast vôtab ta suhet Jumalaga tôsiselt ja kirglikult. Ning on meeletult tänulik, et Jeesus on temaga kannatlik olnud😀❤️

Jumalaga osaduse leidmine on väga tihti kinni meie endi otsingutest. Jah meil on palju muresi mis võivad saada takistuseks aga kui me Teda ei otsi ei ole meil ka Temaga osadust ja siis ei saa me rääkida täielikust vabadusest Jeesuses Kristuses!

Jumalal ei jää nägemata meie soovid ja harjumused, Ta täidab tühimikud oma armuga! K13 Ülemiste kristliku kogukonna algatuses osalemine on olnud mulle üheks terviku loomise teeks. Sõbrad, vennad-õed, kogemus ja otsingud mis olen siit saanud on olnud suureks juurdumiseks
Jeesusesse Kristusesse!

K13 - suur kogunemine 27.11 kell 18-20

"ELULEPING - üks aasta Jeesuse Kristusega!" oma esimese aasta kogemusest kristlasena jagab Sven Ehavald. Ootame Sind kell 18:00 Ülemiste Citysse, Lõõtsa 6D, Zappi maja II korrus MINOX ruumi!

Sissepääs tasuta.

"Covenant of life - One Year with Jesus Christ!" Sven Ehavald shares his first year as a Christian. We are waiting for you 6:00 PM / 18:00 on the second floor of the Zapp house in Ülemiste City, Lõõtsa 6D.

Free entrance.

Comments are closed.